lørdag 29. desember 2012

Trappekort.


Har fått vært med på mitt aller første scrapbooking treff. Har aldri gjort dette før, så det var en ny lærdom, som var gøy. Fikk et album til jul av Kari, så nå har jeg laget mine to første sider.
Har også lært og lage trappekort, og en liten gavepose. Skal pynte det med litt stæsj, så bli det vel fint. Skal nok lage fler trappekort, og fler sider i albummet mitt.
Fikk spørsmål om jeg hadde lyst til å være med neste gang, og det gjør jeg nok hvis jeg kan.




Ihele år har jeg vært med i en teppealong, fått to lapper å strikke, i forskjellige tekniker, hver måned. Har ikke fått satt de sammen ennå. Gått litt i tenkeboksen for hvordan jeg skal gjøre det.

Men den siste lappen viser 2012.

Så jeg vil med dette få takke for året 2012, og ønske 2013 velkommen.



               GODT NYTTÅR!

søndag 23. desember 2012

God Jul


Ønsker alle som titter innom bloggen min

          En riktig god jul
                 og
          Et godt nyttår.


Håper du titter innom i 2013 også.

fredag 21. desember 2012

Votter


Har fått strikket et par votter. De er strikket i rauma finull. Mønsteret er fra projo, og designeren er Randi K design, som designer veldig mange fine vottepar.

Svibler

Kjøpte meg et par svibler i dag. Syntes at de er veldig dekorative. Men jeg hadde jo ikke noe å ha de i!

Tenkte jeg måtte avsted igjen, men kom på at jeg hadde noen glass.  Tok å pyntet dem litt, og syntes det ble kjempefine. Man har vel lett for å kjøpe ting, så har man det meste i eget hus.

onsdag 19. desember 2012

Pulsvarmere.


Det har ikke blitt gjort så mye håndarbeid som jeg hadde ønsket den siste tiden, men jeg har planer om å ta igjen det nå. Har da fått strikket et par uglepulsvarmere.Har også laget noen julegaver, men de har jeg jo glemt å ta bilde av før jeg pakket det inn.
Ja det er typisk meg.



Har også laget et bilde på bestilling. Ble nok ikke helt fornøyd, men det er overlevert, og håper at mottaker er fornøyd.

Snart jul!


Ja snart er det julaften. Jeg har ikke tenkt å gjøre noe ting mer. Sier meg ferdig nå. Så idag har jeg bare kost meg etter trening. Har laget noen kremmerhus til å ha på juletre, eller i vinduet. Ble ganske fornøyd.

mandag 10. desember 2012

Veske/nett.


Har fått laget meg et veske-nett. Syntes det ble ganske bra. Har tilogmed sydd på blonden med symaskin! MEN da jeg skulle lage litt pynt på baksiden, så brukte jeg et stempel, som jeg da selvfølgelig klarte å snu opp ned.

Ja ja. Gjort er gjort. Godt jeg skulle ha denne selv da, for jeg har laget tre til som er julegaver. kan nok ikke vise de nå, men senere. De ble veldig fine.

søndag 9. desember 2012

Pynt


Har endelig fått kjøpt meg et par kvister med trollhassel. Syntes de er så flotte. Har pyntet dem med hjemmelagde dompapper i ull, et par selvlagde kremmer hus, og en strikket stjerne. Den lærte jeg av min gode hjelper Kari. Det blir nok litt mer på disse greinene etter hvert.

Ellers har det ikke vært så mye blogging nå. Det er så mye å gjøre føre jul, at det blir ikke så mye tid til å lage ting. Og det som er laget, skal være gaver, så det er vel ikke noe å sette inn her. Får ta det etter jul.

Har vært en liten tur innom stallgården i dag. Det er en ganske stor julemesse. Veldig koselig. Ligger like ved eidsvollsbyggningen, så rammen rundt det er det ikke noe å si på.
Mye fint å se. Mange dyktige mennesker.


Har også lyst til å vise fram et sjal som jeg strikket for en tid tilbake. Det heter leftie. Ble veldig dekorativt, og kunne tenke meg å strikke det i flere farger. Skal gjøre det når jeg får tid..........